Jeg er glemsk !!!

Ja, jeg er glemsk !! Jeg hadde jo pakka ned kameraet i sekken når jeg dro, men tror du ikke jeg glemte å ta med sekken til Åre !? Jeg ble jæ*** irritert, og sint på meg selv.. Så det ble ikke noen bilder på dere..

Men iallefall vi kom fram i Åre i Rødcullen kl.10. Det var ikke så veldig kaldt ute, men det blåste mye. Noen plasser var det ganske mye is. De løypene kjørte vi ikke noe mere, vi prøve noen andre. De var kjempe herlige å kjøre i ♥
Beste føret på lenge. Det ble mat på vm:8. Lol, jeg kom bort fra Marthe og faren hennes ;p Jeg var like bak dem, og så var det en dame som kjørte på meg ! Så jeg datt. Og det merka ikke Marthe og faren hennes. Jeg reiste meg igjen, så jeg så dem ikke. Jeg kjørte bare ned da. Der satt jeg ved siden av heisen i 15min å lurte på når de kom. Og så kom jeg på det, vi skulle jo kjøre sammen med hoppene og der. Og jeg løper til resipsjonen å spør om telefon, jeg måtte ringe mamma, for jeg kan ikke nm. til Marthe eller faren til Marthe.. Mamma tok ikke tlf, så ringte jeg pappa, han tok heller ikke tlf.. Da gikk jeg ut igjen, plutselig kom Marthe og faren hennes. Lol.

Nå blir det chill resten av kvelden, skal se The Last Song.. Hva synes du om den filmen ?
Én kommentar

Maddesfoto ~ Madelen

27.des.2010 kl.18:40

hahahhaha, klebb freddy <3333

Skriv en ny kommentar

fribiis

fribiis

12, Verdal

Kategorier

Arkiv

hits