Om meg

Jeg er Fredrikke på 12år fra Verdal. Jeg ble født på levanger sykehus 02.07.98. 
På fritida holder jeg på med fotball. For 2år siden, fikk jeg en skade på en fotball kamp. Jeg ble spent i akkilisen min av ei kjempe god venninne av meg som jeg er veldig glad i ;p Etter den kampen måtte jeg være i ro i 3uker, det var betenelse. Og fjord fikk jeg tilbake smertene så jeg måtte være i ro i 3uker da også, det var betenelse da også. Iår begynte det igjen. Men da begynte kneet å være vondt også. Da måtte jeg være i ro 3uker til også, da var det kraftig betenelse.Etter 3uker, det var ikke greit ennda. Da begynte jeg på behandling til fysoteraput. Jeg gikk på en behandlig, aner ikke hva det heter, men de setter i allefall strøm og kraftige vannstråler i akkilisene. Det knuser betenelsen. Det er det verste jeg har vært med på ! Jeg har vært på røntgen av kneet og akkilisen og ultralyd av akkilisen. Men de har ikke funnet noe galt. Jeg er ferdig med behandliga, skal snart begynne på opptrening. Har ennå ikke lov til å begynne å trene, men det blir vell snart. Jeg har ikke hatt vondt i føttene på lenge, så jeg håper det blir greit snart, så jeg får begynne å spille fotball igjen ! Jeg er også med på turn. Kjører også snowboard.

Som person selv er jeg ganske sta og kresen. Jeg er snill, men noen ganger litt små frekk. Jeg er veldig følsom. Gråter vennene mine, gråter jeg. Jeg er rydding, jeg liker ikke at det er rotete i rundt meg, men noen ganger gidder jeg rett og slett å rydde ! Jeg setter alt for store krav til meg selv..

Jeg har 2dyr, en hund som heter Chelsea på 3år og en katt som heter Magda på 5år ;p De går ikke så godt sammen, men når det gjelder mat så er de gode venner.

 
Én kommentar

Eline-Kommenterer tilbake

21.des.2010 kl.12:42

Fin blogg:))

Skriv en ny kommentar

fribiis

fribiis

12, Verdal

Kategorier

Arkiv

hits